Slut

XC1, 200 Lumen, Rail Mount, AAA Battery

Från 3 795 kr
Varumärke
Artikelnummer
SUR-XC1-A

Vapenlampa för dolt bärande.

Surefires minsta och lättaste vapenlampa för handeldvapen anpassad för dolt bärande. XC1-A är utvecklad för att passa på eldhandvapen med rails för att förse skytten med vitt ljus och för att minska den totala storleken på pistol och lampa för att underlätta dolt bärande.

Lampan är utrustad med högeffektiv LED-lampa vars vita ljus formas av en specialdesignad, multifasetterad reflektor för att ge en mjuk ljuskägla på 200 lumen. MaxVision Beam™ är en jämt fördelad ljuskägla utan mittpunkt som är anpassad för att passa det mänskliga ögat, ge en god överblick av situationen och göra det lättare att identifiera hot på korta avstånd.

Lampan är tillverkad i hårdanodiserad aluminium med Mil-Spec yta för extrem hållbarhet och har en väderbeständig o-ring.

XC1 har två st ambidextriösa strömbrytare, en för tillfälligt ljus och en för konstant ljus.
• Brytaren för tillfälligt ljus sitter på baksidan av lampan och sköts med stödhanden genom att man trycker dem nedåt.
• Brytaren för konstant ljus är försänkt och sitter på lampans sidor och trycks från vänster till höger för att aktivera och från höger till vänster för att avaktivera.

Egenskaper:

Effekt: 200 lumen
Taktisk brinntid hög effekt: 1,5 tim
Längd: 60,3 mm (2,375")
Diameter Bezel: 0,95 cm (0,375")
Vikt med batterier: 45,4 gram (1,6 ounces)
Batterier: 1 st AAA (ingår)

Mer information
Varumärke SureFire
Beskrivning Lampor från Surefire Surefire tillverkar ficklampor, batterier, rails för infästning på vapen och vapenlampor för allt från pistoler till kaliber .50-kulsprutor.
Skriv recension
Du tittar på:XC1, 200 Lumen, Rail Mount, AAA Battery