XA FORCES GTX Black

Från 1 895 kr
Varumärke
Artikelnummer
SAN-L409216

Låg vikt för snabba lägen.

Legendarisk inom äventyrssporten för sin precision och stabilitet är XA FORCES baserad på – men ej att förväxla med – Salomons hyllade XA PRO 3D. XA FORCES går steget längre, då den är anpassad för operativt bruk: mer stryktålig på alla vis och med en kraftigare yttersula. Alla ingående material är icke-reflekterande för bästa fältmässighet.

Denna rejäla lågsko har en vädertålig överdel i GORE-TEX®, Sensifit™ som omsluter foten och ger hög komfort och skyddande tåhätta. Hög komfort och prestanda över tid – i staden, på jobbet och/eller i löparspåret.

Salomon Forces är en fältmässigt anpassad produktserie av Salomons mest högpresterande modeller, framtagna efter de krav som ställs av professionella användare.

OBS: Salomons skor och kängor upplevs ofta som små i sina storlekar. Välj därför en större storlek än din normala för bästa passform.

Vikt: 477 gram Drop: 10 mm (21 -> 11 mm)

Läst: Normal
Passform: SensiFit™ för komfort och Quicklace™ för snabbsnörning.

Överdel, material: PU-klätt läder, mesh för skydd mot lera och skräp.
Överdel, konstruktion: Ficka för skosnöre, kilad tunga och skyddande tåhätta.

Foder: Mesh och textil.

GTX:

Foder: GORE-TEX®, mesh och textil.

Sula:
Yttersula: Contagrip® MD
Chassi: 3D Advanced Chassis™
Mellansula: Dual density & EnergyCell
Innersula: OrthoLite®, formgjuten.

Mer information
Varumärke Salomon Forces
Beskrivning Salomon Forces produkter I FORCES tar Salomon sina erkända modeller och anpassar dem efter de krav som ställs av militär, polis och andra professionella användare. Utmärkt grepp, stabilitet, komfort, hållbarhet och ett komplett skydd mot vädrets makter.
Skriv recension
Du tittar på:XA FORCES GTX Black