Wingman Patrol Bag

Från 1 295 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-56045

Din kollega i bilen.

5.11® Wingman Patrol Bag™ är skapt för att placeras i framsätet på bilen, för att där hålla all din utrustning lätt gripbar.

Idealisk för poliser, resande säljare och annat bilburet folk. En rem håller väskan och dess innehåll på plats i stolen. När det är dags att gå till fots är den lätt att ta ur, vika ihop och vips har du allt i handen.

Kompatibel med 5.11® TacTec System™ för anpassad inredning och ordning utifrån dina behov. Den utvikbara panelen håller ordning på mindre prylar och den flyttbara mellanväggen i huvudfacket låter dig enkelt anpassa utrymmet.

Funktioner
• Anpassad för framsätet i bilen
• Kompatibel med TacTec System™
• Nätfickor ger snabb överblick på innehållet

Material: 600D nylon Polyester

Mått: 34 x 46 x 19 cm

Volym: 39 liter

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Wingman Patrol Bag