Viktväst Tung

Från 2 595 kr
Varumärke
Artikelnummer
TAC-511

För dig som gillar fredagsfys och chins med extra dips.

Att träna seriöst med extra vikt ger ökad förbränning och ger din träning större effekt, oavsett om du tränar styrka eller kondition.

Viktväst Tung är en stabil kombination baserad på TacTec™ Plate Carrier från 5.11 tillsammans med våra egna viktplattor.

En TacTec™ Plate Carrier är det givna valet för alla med intresse i en viktväst tack vare maximal rörelsefrihet samtidigt som som den sitter stadigt mot kroppen; du har gott om alternativ för att tillpassa din utrustning så du kan fokusera på din träning. Axelbanden och insidorna är ventilerade och håller dig sval.

Viktväst Tung är framtagen utifrån CrossFit Games och den populära WOD:en Murph, men det är din fantasi som sätter gränserna. Framåt.

Översikt
• Ökad komfort och rörelsefrihet
• Levereras med 2 st. viktplattor (fram och bak) á 4,5 kg.
  OBS: endast avsedda som vikt, inte ballistiskt skydd.
• Det bakre oket fördelar vikten effektivt
• Enhands Quick-release
 
Specifikationer
• Vikt, väst: 1,35 kg (2.5 lbs)
• Vikt, plattor: 9 kg (2x 4,5 kg / 2x 10 lbs)
• Vikt, total: 10,35 kg (22.5 lbs)

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Viktväst Tung