Viktväst Lätt

Varumärke
Artikelnummer
TAC-511L

För dig som inte har något emot att svettas och flåsa.

Att träna med extra vikt ökar förbränningen och ger din träning större effekt, oavsett om du tränar styrka eller kondition. Med Viktväst Lätt på kroppen får du 6 kilo extra att släpa på, vilket bara ger goda resultat.

Viktväst Lätt är en stabil kombination baserad på TacTec™ Plate Carrier från 5.11 tillsammans med våra egna viktplattor.

Viktväst Lätt är det givna valet för alla som vill komma igång med träningen eller är redo för nästa nivå. Maximal rörelsefrihet samtidigt som som den sitter stadigt mot kroppen; du har gott om alternativ för att tillpassa din utrustning så du kan fokusera på din träning. Axelbanden och insidorna är ventilerade och håller dig sval.

Viktväst Lätt är framtagen utifrån CrossFit Games och den populära WOD:en Murph, men det är din fantasi som sätter gränserna. Framåt.

Översikt
• Ökad komfort och rörelsefrihet
• Levereras med 2 st. viktplattor (fram och bak) á 2,5 kg.
OBS: endast avsedda som vikt, inte ballistiskt skydd.
• Det bakre oket fördelar vikten effektivt
• Enhands Quick-release

Specifikationer
• Vikt, väst: 1,35 kg (2.5 lbs)
• Vikt, plattor: 5 kg (2x 2,5 kg)
• Vikt, total: 6,35 kg (14 lbs)

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Viktväst Lätt