Veterankalendern 2018

299 kr
  • Finns i lager: Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Art. nr: MPS-VK
  • Varumärken: Terräng
299 kr
  • Storlek:

* Obligatoriska fält

Stötta våra veteraner.

Syftet med Veterankalendern är att öka kunskapen och skapa en djupare förståelse för vad en veteran är. Vi vill även lyfta fram de problem med posttraumatiskt stressyndrom (PTSD) som finns bland vissa veteraner som ett direkt resultat av deras erfarenheter.

Kalendern innehåller 12 högkvalitativa foton av veteraner från olika utlandstjänster genom åren och deras olika erfarenheter återberättade på respektive blad. Alla veteraner på bild bär autentisk samt tidsenlig utrustning och beväpning för att beskriva hur det var, då.

Vinsten från försäljningen av kalendern skänkes till organisationer såsom Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna (SVF) som arbetar med veteranstöd och mot veteraners psykiska ohälsa.

Terräng grundades 1991 och har idag en organisation med bred kunskap om rätt utrustning för din tjänst och fritidssyssla. Ett stort antal av våra kunder är poliser, soldater och väktare; män och kvinnor som i sin vardag möter en verklighet som ställer stora krav och söker det bästa i krävande situationer. Terräng har utrustning för uppgiften.

Terräng