UCR IFAK Pouch

Från 445 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-56300

Sjukvård inom räckhåll.

UCR IFAK Pouch från 5.11 låter dig ha sjukvårdsresurser nära till hands. Montera på nackstödet i bilen eller valfri plats med MOLLE, ta den med dig genom att hålla den i bärhandtaget.

Fickan har ett stort lock med dragkedja som enkelt går att öppna med ett ryck. Insidan är ljus för att snabbt finna vad man behöver och ordningen är god med olika fack och elastisk stropp.

UCR står för Urban Casualty Response, det mest sannolika scenariot för en vardaglig sjukvårdsinsats i vårt samhälle. Med 5.11 är du alltid beredd.

Material: Tåligt N1050D nylon för alla väder

Mått: 18 x 13 x 7,5 cm

- - -

5.11's UCR-system (Urban Casualty Response) har tagits fram för att ge beredskaps- och sjukvårdspersonal en smart och enkel lösning för att kunna agera vid incidenter av olika nivåer. UCR-systemet stöder Hartford Consensus andra och tredje åtgärd inom T.H.RE.A.T. förfarandet:

T – Threat suppression
H – Hemorrhage control
RE – Rapid Extrication to safety
A – Assessment by medical providers
T – Transport to definitive care.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 – Historia Byggt från grunden i pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. Allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag – nästan 30 år senare – har 5.11® ett brett produktutbud med bl a ryggsäckar & plattbärare, kläder & kängor, träningskläder, ficklampor, vapenremmar, hölster samt en rad tillbehörsfickor av olika slag för blåljuspersonal, väktare och ordningsvakter, skyttar och alla oss andra som gillar utmaningar. När FBI kom med i bilden 1992 skapades ett starkt band som driver 5.11® än idag, ett band till allmänhetens trygghet och all blåljus- och säkerhetspersonal. 2003 började 5.11 Tactical® utveckla en renodlad produktserie för rättsväsendet. Deras produktutvecklare jobbade axel mot axel med experter inom allmänhetens säkerhet i syfte att skapa utrustning som uppfyller de många krav riktigt folk har. 2012 tog 5.11® ett nytt grepp på funktionella kläder och utrustning för kvinnor och idag har 5.11s damsortiment växt till att inkludera såväl uniformer som kvinnliga alternativ till kläder för träning och dolt bärande. 5.11 – Utveckling & mentalitet Idag växer 5.11® inom outdoor och fitness/träning, och de är fast beslutna att möta dessa nya utmaningar med samma målmedvetenhet och mod som alltid präglat varumärket, liksom utrustning med ett syfte för livets mest krävande uppgifter. Världen är full av okända faktorer och vi kan aldrig förutse vad som kommer att hända härnäst. Men – vi kan förbereda oss mentalt för det och göra medvetna val utifrån det, i kläderna vi bär, utrustningen vi bär med oss och inställningen vi har inom oss. Oavsett om vi är i tjänst eller inte, in- eller utrikes, med eller utan mobilnät; vår inställning är alltid densamma: 5.11 – Always Be Ready "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:UCR IFAK Pouch