TSK Medium Kevlar Lining

445 kr
  • Finns i lager: Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Art. nr: HAT-TSK325
  • Varumärken: Hatch
445 kr
  • Storlek:

* Obligatoriska fält

Lätt, tunn och tålig.

TSK325 Task Medium erbjuder ökad skydd i handflatan med foder av skärtåligt Kevlar®. Framtagen för lagens väktare och militär personal som kräver maximal följsamhet vid hantering av eldhandvapen och små föremål, och samtidigt söker bästa skyddet.

Handsken är mjuk och andas på ovansidan, skärtålig på insidan (handflatan) och pekskärmskompatibel. Pekfingret går att kapa för ytterligare fingertoppskänsla och dess Cut-Ring säkerställer att materialet inte fransar sig som vanligt tyg i samband med kapningen. Runt tummens bas finner du Ergo-Cut™ för bättre passform och rörlighet.

Hatch Corporation grundades 1967 och är idag en av världens ledande tillverkare av handskar för polis/militär/säkerhetsbranschen. Deras produkter har en erkänt hög kvalitet och baseras på användarnas erfarenheter.

Hatch tillverkar knivskyddshandskar, taktiska handskar, knäskydd och armbågsskydd. Alla produkter är tillverkade av de bästa materialen med den senaste teknologin för att erbjuda ett så högt skydd och så lång hållbarhet som möjligt. 

Hatch