Nyhet

Tropos Baselayer Tight

Från 545 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-40184

En ny generation av baslager.

Tropos Baselayer L/S Top med Graphtac™ håller dig torr under träning och andra fysiskt krävande aktiviteter – dessutom sällsynt bekväm att resa i, oavsett färdmedel. Flata sömmar minimerar skav och förlänger plaggets livslängd. Smart utformning med raglanärmar ger ytterligare skydd mot skav och uttag för tummarna håller ärmarna på plats.

Graphtac™ är den allra senaste tekniken med grafen som ger Tropos Baselayer en svårslagen fukttransporterande och värmeavledande prestanda för aktiva dagar. De anti-mikrobiella egenskaperna i grafen gör att du håller dig fräsch hela dagen och stretch i tyget ger dig full rörlighet, varje dag.

Med Tropos Baselayer kan du med stolthet lägga i en högre växel i vardagen.

Egenskaper:
+ 100% polyester med grafen, fukttransporterande och anti-mikrobiell.
+ Grafen ökar värmeavledningen
+ Flata sömmar för ökad komfort
+ Två minimalistiska fickor 
+ Grenkil och stretch för maximal rörelsefrihet

Vikt: 133 gram/m2

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Tropos Baselayer Tight