TPT R7

Från 1 995 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-53161

Kraftfull ljusbringare.

En uppladdningar ficklampa med exceptionell uteffekt och batteriprestanda som passar lika bra för fritidsbruk som för tjänstebruk.
Lampan har ett TPR Soft Touch-lager utanför kroppen som är tillverkad i slagtålig PC/ABS kompositpolymer. EnCree XM-LED drivs med uppladdningsbara NiMH batterier, nätdel (ingår) och det medföljer även en adapter för 3st D engångsbatterier som backup.

Specifikationer
Hög effekt: 504 Lumens, Drifttid 5 timmar o 30 minuter
Låg effekt: 183 Lumens, Drifttid 17 timmar
Strobe: 504 Lumens, Drifttid 12 timmar
Längd: 31cm 
Diameter:  4,6cm

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:TPT R7