Toundra Forces CSWP

Från 2 195 kr
Varumärke
Artikelnummer
SAN-L401650

Vinterkängan framför andra.

Stå redo med TOUNDRA FORCES CSWP på fötterna, fodrad för att bemästra temperaturer ned till -40° C. Givetvis är den samtidigt fullständigt vattentät.

Det är Aerotherm® som gör det möjligt att slippa kalla fötter. Högre prestanda, lägre vikt och tunnare material genom nanoteknologi som håller 90% av luftvärmen kvar i kängan. Toundra Forces CSWP är Salomons enda modell med Aerotherm®.

Generös passform gör att du enkelt kan bära dubbla strumpor utan att byta upp dig i storlek. Det rejäla väderskyddet kompletteras med en aggressivt mönstrad sula för snö, is och andra utmanande underlag.


Salomon Forces är en speciellt anpassad produktserie av Salomons mest högpresterande modeller, framtagna efter de krav som ställts av vissa specialförband. Alla ingående material är icke-reflekterande för bästa fältmässighet.

OBS: Salomon upplevs ofta som små i sina storlekar. Välj därför en större storlek än din normala för bästa passform. Se storleksguiden (bland bilderna) för ytterligare vägledning.

Vikt: 675 g

Överdel:
Material: PU-klätt läder, Mesh, vattenavstötande.
Konstruktion: Slutna öglor, förstärkt plös, skyddande tåhätta och SensiFit™.

Foder: ClimaSalomon™ Waterproof (CSWP) med Aerotherm™ värmeisolering

Yttersula: Contagrip® W
Mellansula: EnergyCell
Innersula: formgjuten OrthoLite®

Passform/läst: Normal
Snörning: Standard
Drop: 11 mm (19/8 mm)

Mer information
Varumärke Salomon Forces
Beskrivning Salomon Forces produkter I FORCES tar Salomon sina erkända modeller och anpassar dem efter de krav som ställs av militär, polis och andra professionella användare. Utmärkt grepp, stabilitet, komfort, hållbarhet och ett komplett skydd mot vädrets makter.
Skriv recension
Du tittar på:Toundra Forces CSWP