The Original Wolf Grey

Från 269 kr
Varumärke
Artikelnummer
MEC-MG-88

Originalet för välbalanserad prestanda.

Genom mångsidighet och seriös anatomisk utformning gjorde Original® revolution bland taktiska handskar. Nej, den är inte nischad mot en specifik uppgift som många andra handskar utan presterar lika bra i alla lägen; precis som vilken svensk soldat som helst.

Original®s syntetläder på 0,8 mm med pekskärmsförmåga ger perfekt blandning av rörlighet och tålighet. TrekDry® på handskens ovansida andas och håller händerna svala och bekväma. Avvägningen mellan passform, känsla och funktion gör att du kan fokusera på det viktiga.

Främst avsedda för:
• Väktare/Ordningsvakt
• Sportskyttar
• Outdoor

Original® är CE-märkta och certifierade enligt EN388:2016 3121X (EN420:2003 + A1:2009)

Komplettera gärna med en handskhållare.

Egenskaper:
• Gummerad flik för tät stängning av handsken
• Lättviktsmaterial TrekDry® omsluter handens baksida och håller dem svala
• Kompatibel med pekskärm
• Förstärkta fingrar ökar stryktåligheten
• Öglor i nylon för påtagning/upphängning

Vård: Maskintvätt 40° och hängtorkning/torktumlare på låg värme.

Mer information
Varumärke Mechanix
Beskrivning Utrustning handlar om förtroende, att kunna lita på den, att den levererar den effekt man hoppas på. Mechanix och deras engagemang i skyddande handskar har belönats med förtroendet från miljontals kunder, världen över. Det är ett engagemang grundat i anatomisk design, industriledande material och tekniker samt rigorösa produkttester. Ett engagemang som ser bortom konventionella idéer med ambitionen att skapa avancerade verktyg för hårt arbetande händer. The Original® såg dagens ljus 1991; en idé från en mekaniker som revolutionerade en hel yrkeskår. Drillade mekaniker och depåmän vid Daytona 500 med Mechanix på händerna tillsåg att verksamheten tog fart. Några årtionden senare har de växt över motorsportens gränser och återfinns nu även inom byggbranschen, i gruvor och på oljefält, i industrier, verkstäder och hobbyverksamhet liksom inom försvar & säkerhet. Mechanix – the tool that fits like a glove.
Skriv recension
Du tittar på:The Original Wolf Grey