Teleskopbatonghållare -08

Från 210 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-20-00499

Smidig och säker.

En lätt hållare för säker och komfortabel transport som medger snabb åtkomst av batongen och som är lätt att montera på bältet.

• Hållaren har ett elastiskt band i toppen för extra säkring av batongen.
• I hållaren sitter ett elastiskt band till som håller batongen på plats.
• Passar även utfälld batong, då locket kan öppnas eller tas bort.
• Styv öppning gör det lätt att komma stoppa tillbaka batongen i hållaren.
• Hållaren fästs på bältet med kardborrebanden på dess baksida; öppna dem och trä dem runt ytterbältet utan att behöva ta bort övrig utrustning från bältet.
• Maximal komfort och diskretion kombinerat med hög tillgänglighet.
• Monteras horisontellt eller vertikalt.

Vikt: 68 g

Mått: Längd 200 mm, Bredd 50 mm och Djup 60 mm.

Mer information
Varumärke Snigel
Beskrivning Snigel - en svensk framgång Snigel är ett svenskt företag specialiserat på utveckling och tillverkning av kvalitativ utrustning för polis, militär och säkerhetspersonal med fokus på tidseffektivitet, säkerhet och komfort. Tittar man närmare på Snigel finner vi dem representerade inom en rad olika områden/kategorier. Snigel hette tidigare SnigelDesign, de bytte namn i början av 2020. Deras ledstjärna har alltid varit att utveckla sina produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet, baserat på användarens erfarenheter. En stor del av svensk myndighetspersonal bär dagligen Snigels produkter i tjänsten, antingen genom avtal eller privata inköp, som komplement till tilldelad utrustning. Vissa av Snigels produkter är sedan några år tillbaka officiellt antagna av – och levereras efter avtal till – Försvarsmakten och Polisen, och samarbetet förväntas växa över tid. För Snigels del är fler användare detsamma som ökad feedback, vilket ger ökade möjligheter till ännu bättre produkter – en positiv spiral alla gynnas av.
Skriv recension
Du tittar på:Teleskopbatonghållare -08