Taktisk MOLLE väst - 10

Från 2 010 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-VMT-M

En väst med många finesser och funktioner som snabbt kan anpassas till er klädsel, utrustning och uppgift.

Observera att lösa fickor och hölster är separata produkter och inte ingår i denna väst.

Längden kan justeras vid axlarna och axelkuddarna är reglerbara i längd och vadderade med 5 mm skumplast för att öka komforten. På kanten av axelkuddarna sitter det elastiska öglor där ni kan trä igenom antenn. Dubbla fästband för alla monteringsbara fickor sitter på hela fronten och ryggen
Dubbla fästbanden (80 respektive 40 mm mellanrum) gör att du kan fästa väskor med breda och/eller smala band, så att de sitter stabilt.


Ryggen har fack för platta och Source vätskesystem. Vätskesystemet monteras med skruvhalsen genom hålet och skruvkorken skruvas fast på utsidan av västen. Även vissa andra typer av vätskesystem kan bäras i ryggfickan. Fronten stängs med tre flyttbara band som kan monteras på in eller utsidan. I nacken sitter det ett draghandtag som kan användas för nödsläp. Evakueringsslingan kan även monteras här. Till västen följer fyra infästningsspännen för ryggväska eller Specialist backpack small. Dessa kan monteras på axlarna, fronten eller på ryggen.

Vikt:

1350 g

En storlek passar alla.

Mer information
Varumärke Snigel
Beskrivning Snigel - en svensk framgång Snigel är ett svenskt företag specialiserat på utveckling och tillverkning av kvalitativ utrustning för polis, militär och säkerhetspersonal med fokus på tidseffektivitet, säkerhet och komfort. Tittar man närmare på Snigel finner vi dem representerade inom en rad olika områden/kategorier. Snigel hette tidigare SnigelDesign, de bytte namn i början av 2020. Deras ledstjärna har alltid varit att utveckla sina produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet, baserat på användarens erfarenheter. En stor del av svensk myndighetspersonal bär dagligen Snigels produkter i tjänsten, antingen genom avtal eller privata inköp, som komplement till tilldelad utrustning. Vissa av Snigels produkter är sedan några år tillbaka officiellt antagna av – och levereras efter avtal till – Försvarsmakten och Polisen, och samarbetet förväntas växa över tid. För Snigels del är fler användare detsamma som ökad feedback, vilket ger ökade möjligheter till ännu bättre produkter – en positiv spiral alla gynnas av.
Skriv recension
Du tittar på:Taktisk MOLLE väst - 10