Taclite PRO Pant

Från 450 kr Ordinarie pris 645 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-74273

En lättare byxa.

TacLITE™ PRO-byxa 5.11:s Taclite Pro-byxan är en luftigare modell av Tactical-byxan ämnad för varma förhållanden. Det är samma byxa till passform och funktion, fast i ett lätt, luftigt och strykfritt tyg. Men den är lika slitstark som originalbyxan.

Byxan har insydd kil i grenen för större rörelsefrihet, teflonbehandlat tyg för motverka fläckar orsakade av smuts, vätskor och annat. En lättillgänglig ficka på höger ben samt den vanliga förvaringsfickan på vänster ben. Förstärkningar på byxbak och knän samt 48 förstärkta sömmar på utsatta ytor. Blixtlås från YKK®-blixtlås och tryckknappar från Prym®-tryckknappar tillser att saker hålla på plats.

Material: 65% polyester, 35% ripstopbomull

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:Taclite PRO Pant