Stryke Shirt

Från 895 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-72399

Standarden för funktionella skjortor.

Tillverkad i Flex-Tac®, samma mekaniska stretch som de populära Styke Pants har Stryke Shirt satt en ny standard för funktionella skjortor jorden runt. Du får nu tålighet, komfort, funktion och stil i samma plagg utan att kompromissa på något.

Då plagget är behandlat med Teflon® står den effektivt mot smuts och fläckar. Ett flertal fickor – vissa tydliga, andra diskreta – gör att du kan bära allt lätt gripbart. Upprullade ärmar hålls på plats över tid med fästanorndning (knapp) likt den svenska uniformen m/90L.

Stryke Shirt finns även med kort ärm (Short Sleeve, S/S).

Egenskaper och funktioner:
- Lika bekväm som tålig
- 5.11® Ready Pocket™ på bröstet för mobil/anteckningsmtrl
- Fästanordning för upprullade ärmar
- Fästanordning för kragsnibbarna

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:Stryke Shirt