STR® Carbine Stock – Mil-Spec

Från 1 195 kr
Varumärke
Artikelnummer
MPL-MAG470

Magpul STR (Storage/Type Restricted) Carbine Stock (Mil-Spec) är en ersättningskolv för AR15/M4 karbin med Receiver Extension Tube i Mil-Spec storlek. STR är tillverkad av förstärkt polymer och har – om man jämför med CTR – förbättrat kindstöd och dubbel, vattentålig förvaring för batterier av storlek CR123 eller AA.

Kolvspärren är skyddad och är försett med friktionslås för att undvika ofrivilliga ändringar, samt att den minimerar rörelser i kolven för maximal stabilitet och precision.

STR har tre alternativ för remfäste: två (2) öglor om 32 mm i kolvens bak- och undersida samt ett (1) uttag för vändbart 1,5" remfäste med QD (säljes separat). Bakkappan är ersättningsbar och består av 8 mm formgjutet gummi som ger bra kontakt, även med kroppsskydd/utrustning.

Passar AR15/M4 Receiver Extension Tubes av Mil-Spec storlek från Colt, Armalite, S&W, LMT m fl.

Två vattentåliga förvaringstuber för batterier, en på respektive sida om kolven. Varje tub rymmer två (2) CR123 eller AA-batterier (se bild).

 

Vikt: 350 gram
Vikt inkl. Receiver Ext. Tube: 462 gram

Längd (M4, utfälld): 36,5 cm
Längd (M4, ihopfälld): 28,2 cm

Bredd: 6,6 cm

Mer information
Varumärke Magpul
Beskrivning Magpul vapentillbehör Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.
Skriv recension
Du tittar på:STR® Carbine Stock – Mil-Spec