Stridsbälte - 12

Från 1 020 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-13-00116

Ett stridsbälte värt att bära.

Ett vadderat bälte med två rader MOLLE på utsidan för att fästa fickor. MOLLE-banden är sydda på 8 cm breda paneler med öppningar mellan panelerna. Innanför dessa paneler sitter ett utbytbart bälte- Bältet kan lossas och träs utanför vissa paneler så ni kan fästa t.ex ett pistolhölster på utsidan av en panel.

Nedanför bältet har vi sytt fast ett band som ni kan fästa en benplatt eller ett benhölster i. Därmed undviker ni att blockera bältet eller mollebanden. På insidan av bältet sitter det förhöjningar av skumplast som ger en viss ventilation samtidigt som de gör bältet skönare att bära. I toppen av bältet sitter det ett hålband som ni kan fästa ett ok eller en sele i.

Skumplastvadderingen i bältet kan ni plocka ut och byta ut mot en ballistisk panel i skyddsklass NIJIIIA.

Storlekar:
Small: 76-105cm
Medium: 85-115 cm
Large: 95 -125 cm
XLarge: 105-135 cm

Vikt: 500 gram

Mer information
Varumärke Snigel
Beskrivning Snigel - en svensk framgång Snigel är ett svenskt företag specialiserat på utveckling och tillverkning av kvalitativ utrustning för polis, militär och säkerhetspersonal med fokus på tidseffektivitet, säkerhet och komfort. Tittar man närmare på Snigel finner vi dem representerade inom en rad olika områden/kategorier. Snigel hette tidigare SnigelDesign, de bytte namn i början av 2020. Deras ledstjärna har alltid varit att utveckla sina produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet, baserat på användarens erfarenheter. En stor del av svensk myndighetspersonal bär dagligen Snigels produkter i tjänsten, antingen genom avtal eller privata inköp, som komplement till tilldelad utrustning. Vissa av Snigels produkter är sedan några år tillbaka officiellt antagna av – och levereras efter avtal till – Försvarsmakten och Polisen, och samarbetet förväntas växa över tid. För Snigels del är fler användare detsamma som ökad feedback, vilket ger ökade möjligheter till ännu bättre produkter – en positiv spiral alla gynnas av.
Skriv recension
Du tittar på:Stridsbälte - 12