Speed 3.0 Boots Side Zip

Från 1 195 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-12336

Speed 3.0 Side-Zip Boots har dragkedja i sidan så att de enkelt kan tas på/av.

Vår nyutvecklade välvda Speed-sula har överlägsen komfort och stabilitet, grepp på framfoten, klättertå samt olje- och halkresistent mönster som gör att denna känga passar perfekt för tuffa tag i alla lägen.

Antibakteriell Algion-behandling, Ortholite® innersula ger bättre komfort och säkerhet, medan 14 mm nivåskillnad mellan häl och tå ger en fotställning som gör dig redo för action. Du kommer i väg på nolltid – snacka om funktionell snabbhet.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:Speed 3.0 Boots Side Zip