Sovsäcksöverdrag med Huva - 16

Från 1 765 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-53-01238

Skydd mot väder och vind.

Ett överdrag för sovsäcken som är vattentätt, andas och effektivt skyddar mot väta, smuts och slitage. Huvan säkras med tryckknappar så att överdraget helt kan förslutas vid dåligt väder. I framkant på huvan sitter en sölja för att göra det möjligt att spänna upp huvan. Längs dess kant finns en kanal där man kan trä in en förstyvning i form av vidjor eller en tunn plaststång.

Vid huvudändan och i botten på överdraget sitter en mjuk kardborreplatta som man kan fästa en karborrebit med lysväv på, vilket underlättar när man ska väcka rätt soldat som skall gå på som vaktpost.

Specifikationer:
RE värdet för ångmotstånd (andningsförmåga) är 6,9 m2Pa/W enligt ISO 15496
Vattentätheten är mer än 10 meter för nytt tyg och 6 meter för tvättat tyg

Mått:
Längd: 255 cm. Bredd: 88 cm
Vikt: 650

Mer information
Varumärke Snigel
Beskrivning Snigel - en svensk framgång Snigel är ett svenskt företag specialiserat på utveckling och tillverkning av kvalitativ utrustning för polis, militär och säkerhetspersonal med fokus på tidseffektivitet, säkerhet och komfort. Tittar man närmare på Snigel finner vi dem representerade inom en rad olika områden/kategorier. Snigel hette tidigare SnigelDesign, de bytte namn i början av 2020. Deras ledstjärna har alltid varit att utveckla sina produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet, baserat på användarens erfarenheter. En stor del av svensk myndighetspersonal bär dagligen Snigels produkter i tjänsten, antingen genom avtal eller privata inköp, som komplement till tilldelad utrustning. Vissa av Snigels produkter är sedan några år tillbaka officiellt antagna av – och levereras efter avtal till – Försvarsmakten och Polisen, och samarbetet förväntas växa över tid. För Snigels del är fler användare detsamma som ökad feedback, vilket ger ökade möjligheter till ännu bättre produkter – en positiv spiral alla gynnas av.
Skriv recension
Du tittar på:Sovsäcksöverdrag med Huva - 16