SOMS 3.0

Varumärke
Artikelnummer
511-56476

Packa det nödvändigaste.

SOMS™ (Some of My Stuff) 3.0 är en starkare och mer stryktålig version av sin föregångare, tack vare sin inre förstärkning i form av kompositskenor [löstagbara] och kraftiga glidskenor på undersidan. De många och olika fickorna ger plats åt allt från dokument till kroppsskydd och eldhandvapen; allt stannar på sin plats tack vare remmar, fickor och flyttbara avgränsare. Du kan dessutom inreda efter behov och behag genom att fästa upp olika fickor* på den inre MOLLE-plattan.

- Genomskinlig hållare för adressinfo/visitkort.
- Rejält handtag på ovansidan samt på respektive kortsida.
- Fem (5) externa fickor, namntejp och kardborreyta för patchar.
- Kraftiga hjul [utbytbara] och dito ramkonstruktion med hörnskydd samt U-fötter som klarar belastning upp till 70 kilo.
- Kompositskenorna håller formen på väskan även när den är tom, vilket medger enkel i- och urlastning.
- Tryckgjutna sidopaneler och stöttålig bottenplatta.
- Skyddat utrymme för förvaring av eldhandvapen, optik och/eller annan mer ömtålig utrustning - håller sin plats med två remmar (medföljer).
- Kompressionsremmar på ovansida och kortsidor.
- Löstagbar rem för parkoppling med annan CAMS™ eller annan packning.
- Låsbara dragkedjor från YKK®.

Mått:
Huvudfack: 80x45x35 cm
Total volym: 126 liter

Material:
1050D väderbeständig och stryktålig nylon i 1050, samt
1680D ballistisk nylon.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:SOMS 3.0