Small Combi Rig IRR

Från 1 395 kr
Varumärke
Artikelnummer
TAS-7221

Modularitet på en helt ny nivå.

Den centrala delen på denna rigg är helt öppen och modulär för att användaren skall få plats med 3 st 5,56 magasin av alla kända storlekar och varianter. Utöver det medföljer även inserts för 4 st 9mm magasin. Dessa går att montera antingen i den centrala delen, eller på insidan av hela riggen tack vara sammspelt kardborre som sitter på delen som är närmst kroppen. Det finns dessutom möjlighet att flytta mellanväggarna för att fästa andra typer av magasin (ex vis 2 st 7,62), en radio eller annan väsentlig utrustning.

Riggen är försedd med löstagbara sidopaneler med MOLLE, på dessa går det att fästa extrafickor i de flesta storlekar. Det ingår även en mindre flerbruksficka i botten, en så kallad "Dangler". Denna har elastiska band på baksidan där man kan fästa ljusstavar och ett elastiskt fack i botten för en tourniqet eller liknande. 

Riggen bäres med den ergonomiskt utformade H-Harness som medföljer, alternativt går det bra att fästa hela fronten på ett kroppskydd med kardborren och övriga medföljande fästen. 

Vikt: 710 gram
Material: CORDURA® 700 med IRR

Mer information
Varumärke Tasmanian Tiger
Beskrivning Tasmanian Tiger tillverkar underskattat kvalitativa, taktiska produkter vilket ger dig hög kvalitet till låga priser. Ryggsäckar, utrustnings-, tillbehörs-, magasins-, och sjukvårdsfickor, skalplagg och annan personlig utrustning för tjänsten och livet i fält. Bland de ~100 unika produkter vi har på hyllan från Tasmanian Tiger kan du enkelt göra en eller flera bra investeringar.
Skriv recension
Du tittar på:Small Combi Rig IRR