SI Tombstone Spoil Prizm Array 3-Lins

0 kr
Varumärke
Artikelnummer
OAK-OO9328-01
Lagerstatus Stockholm
Lagerstatus Göteborg

Ett set med tre st linser, klar, TR22 och TR45 gör att du alltid har den rätta linsen med dig.

Oakly SI har arbetat med toppskyttar för att identifiera och eliminera de problem som är vanligast förekommande på andra skytteglasögon. Fokus har legat på tre specifika områden: Synfält, Kontrast/klarhet och möjligheten att byta linser. Resultatet är Tombstone™ .

Genom att använda Eyetracking-teknologi identifierade man de viktigaste områdena i synfältet och skapade en modell med ett synfält på 120 grader. Man integrerade sin PRIZM™-teknologi för att ge glasögon med en kontrasthöjande lins vilket hjälper dig att lättare se och låsa på målet och samtidigt ger mindre trötthet/belastning på ögonen. Tombstone™ har en unik skalm/båge som gör det enkelt och blixtsnabbt att byta lins utan att behöva lämna fingeravtryck på linsen. Med ett tryck på en knapp på skalmen lossar man den från linsen och för att fästa den på en ny lins trycker man enkelt fast den tills det hörs ett klick.

Oakley Standard Issue har utvecklat de kontrastförbättrande Prizm™-linserna som ger skyttar ökad kontrast och klarhet när det behövs. Linserna blockerar strategiskt specifika våglängder i färgspektrumet för att maximera kontrasten mellan utvalda färger i skyttemiljön. Resultatet är att glasögonen med Prizm™-linser gör det lättare att se målen och minskar ögontrötthet.

TR står för Target Red och siffrorna 22/45 är ett mått på linsens VLT (Visible Light Transmission) vilket innebär att linsen TR22 har en gradering på (släpper igenom) 22 procent och passar bäst för ljusstarkare förhållanden medan linsen TR45 har en gradering på (släpper igenom) 45 procent och passar bättre för mörkare förhållanden.
 
Linser
• Oakley SI Prizm™ använder en formulated dye compounding teknologi vilket ger en lins anpassad för skytte
• Förstärker kontrasten mellan mål och bakgrund genom att blockera jord, träd och himmel.
• Gör det lättare att se retikeln i kikarsikten
• Minskar ögontrötthet
• Tillverkad av Plutonite®, Oakleys mycket rena optical grade Polykarbonate
• Blockerar 100% av UVA, UVB och skadligt violet-blue ljus upp till en våglängd på 400 nm
• Oakleys HDO® Optics med Polaric Ellipsoid™ Technology
• Sitter säkert även vid blöta förhållanden tack vare Secure fit even under wet conditions via en nose pad i hydrofil Unobtainium®

Mer information
Varumärke Oakley SI
Beskrivning Oakley Standard Issue är en avdelning inom Oakley, Inc. som har till uppgift att uppfylla kraven och behoven hos militär, polis och räddningstjänst. Nya produkter utvecklas hela tiden och varje nyhet är ett steg framåt i utvecklingen av kvalitativt ögonskydd.
Skriv recension
Du tittar på:SI Tombstone Spoil Prizm Array 3-Lins