SI M-Frame 3.0 Black Array 2-Lens

2 095 kr
Varumärke
Artikelnummer
OAK-OO9146-03
Lagerstatus Stockholm
Lagerstatus Göteborg

Låt inte minsta splitter stoppa din storhet.

När skiten träffar fläkten försvinner alla garantier. Vad som helst kan hända. Det gäller att maximera sina möjligheter att fortsätta framåt. Att verka. För att forsätta kunna lösa uppgift måste du orientera dig. Du måste kunna se; i farlig riktning, i sida, bakåt. Huvudet snurrar och synintrycken haglar. Orientering. Beslut. Order.

M FRAME® 3.0 är förstahandsvalet bland de som förstår vikten av ett bra, lätt och ballistiskt skydd för ögonen. Med sin låga vikt och höga skyddsnivå kan du fortsätta fokusera på uppgiften. Funkar fint tillsammans med kåpor och/eller IGR. Två imskyddade linser utan minsta brytning i sida; grå och klar - ytterligare färger finns att köpa separat. M FRAME® 3.0 erbjuder – förutom ett rejält skydd – det ultimata i kompabilitet, komfort och klarhet med sina High Definition Optics®.

Möter eller överträffar följande standarder:
- MIL PRF-31013
- Clause 3.5.1.1
- ANSI Z87.1-2003/2010.

Vikt: 29,8 gram

Mer information
Varumärke Oakley SI
Beskrivning Oakley Standard Issue är en avdelning inom Oakley, Inc. som har till uppgift att uppfylla kraven och behoven hos militär, polis och räddningstjänst. Nya produkter utvecklas hela tiden och varje nyhet är ett steg framåt i utvecklingen av kvalitativt ögonskydd.
Skriv recension
Du tittar på:SI M-Frame 3.0 Black Array 2-Lens