SGL Mag Pouch MCL IRR

Varumärke
Artikelnummer
TAS-7015

Framtidens magasinsficka.

Inga krusiduller. Detta är en lågt skuren, öppen magasinsficka för snabb åtkomst till ett (1) magasin i kaliber 5,56 och/eller 300 BLK som kortar omladdningstiden till det minimala.

Elastisk stropp håller magasinet i ett fast grepp under framryckning, stroppstopp sitter på insidan. Monteras med MOLLE.


IRR - Infra Red Reflective

Den nya färgen Stone Grey Olive är behandlad med IRR (Infra Red Reflective), vilket dämpar IR-signaturen i bildförstärkare och uppfyller kravspec:en från den tyska försvarsmakten Bundeswehr (IRR 650–1250nm/10–42%). Tillskottet av IRR är en brutalt bra bonus som knappt påverkar priset och Stone Grey Olive passar utmärkt ihop med svensk utrustning.

Mått: 13 x 11 x 3 cm
Vikt: 65 g
Material: CORDURA® 500 med IRR

Mer information
Varumärke Tasmanian Tiger
Beskrivning Tasmanian Tiger tillverkar underskattat kvalitativa, taktiska produkter vilket ger dig hög kvalitet till låga priser. Ryggsäckar, utrustnings-, tillbehörs-, magasins-, och sjukvårdsfickor, skalplagg och annan personlig utrustning för tjänsten och livet i fält. Bland de ~100 unika produkter vi har på hyllan från Tasmanian Tiger kan du enkelt göra en eller flera bra investeringar.
Skriv recension
Du tittar på:SGL Mag Pouch MCL IRR