Select Carry Pistol Pouch

Varumärke
Artikelnummer
511-58604

Select Carry Pistol Pouch är tillverkad av robust 1050D nylon och har en kompakt frontficka med magasinhållare. Select Carry Pistol Pouch har utformats för att bära handeldvapen för snabb åtkomst.

  

Select Carry Pistol Pouch har också Hot-Pull ™-flikar för snabb vapen åtkomst för att hålla dig säker och har kontroll över alla kritiska situationer. En justerbar rem runt midjan med avtagbar kudde är utformad för komfort och döljande. Förvara denna väska fastspänd runt midjan med alla din utrustning för nödsituationer så att du alltid kan vara redo.

  

5,11 Tactical Series är ständigt innovativ och förbättrar sina produkter med hjälp av operatörer på fältet. Select Carry Pistol Pouch är ett annat exempel på vår strävan att anpassa sig till dina behov av utrustning.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:Select Carry Pistol Pouch