Select Carry Pistol Pouch

Från 495 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-58604

Select Carry Pistol Pouch är tillverkad av robust 1050D nylon och har en kompakt frontficka med magasinhållare. Select Carry Pistol Pouch har utformats för att bära handeldvapen för snabb åtkomst.

  

Select Carry Pistol Pouch har också Hot-Pull ™-flikar för snabb vapen åtkomst för att hålla dig säker och har kontroll över alla kritiska situationer. En justerbar rem runt midjan med avtagbar kudde är utformad för komfort och döljande. Förvara denna väska fastspänd runt midjan med alla din utrustning för nödsituationer så att du alltid kan vara redo.

  

5,11 Tactical Series är ständigt innovativ och förbättrar sina produkter med hjälp av operatörer på fältet. Select Carry Pistol Pouch är ett annat exempel på vår strävan att anpassa sig till dina behov av utrustning.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical produkter 5.11 Tactical är ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk. De tillverkar allt från ryggsäckar och plattbärare till byxor, plånböcker och tillbehörsfickor.
Skriv recension
Du tittar på:Select Carry Pistol Pouch