Select Carry Pistol Pouch

Från 495 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-58604

Snabb åtkomst.

Select Carry Pistol Pouch är tillverkad av robust 1050D nylon och har en kompakt frontficka med magasinhållare. 

Select Carry Pistol Pouch har också Hot-Pull ™-flikar för snabb vapen åtkomst för att hålla dig säker och har kontroll över alla kritiska situationer. En justerbar rem runt midjan med avtagbar kudde är utformad för komfort och döljande. Förvara denna väska fastspänd runt midjan med alla din utrustning för nödsituationer så att du alltid kan vara redo.

5.11 Tactical Series är ständigt innovativ och förbättrar sina produkter med hjälp av folk i fält. Select Carry Pistol Pouch är ett exempel i vår strävan att anpassa en produkt till dina behov av utrustning.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Select Carry Pistol Pouch