Slut

RUSH LBD Xray

Från 1 395 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-56295

Skapad för hårda tag.

Tillverkad i vatten- och rivtålig 1050D nylon är RUSH LBD XRAY skapad för hårda tag i en bister verklighet; en mångsidig, taktisk bag som snabbt kan omvandlas till ryggsäck.

Bagen erbjuder ett rymligt inre och MOLLE för ytterligare anpassning och förvaring. Inre kompressionsremmar håller din utrustning på plats. Självreparerande dragkedjor och hårdvara från Duraflex ansvarar för söker transport.

Både bärhandtag och axelremmar ingår, för oavsett om du bär taktiska ting eller familjens campingutrustning är detta bagen för dig.

Mått: 38 x 78 x 35,5 cm

Volym: 106 liter

Vikt: 1,6 kilo

Material: 1050D Nylon.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:RUSH LBD Xray