RUSH LBD Lima

Från 1 295 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-56294

En smart hybridväska som är gjord för att lastas tungt och kan bäras i handen, över axeln eller som en ryggsäck.Tillverkad i slitstarkt och vattenavstötande 1050D nylon. Utrustad med nätfickor, remmar för fastsättning av utrustning, kompressionsremmar och bärhandtag.

Väskan är kompatibel med MOLLE som gör att du kan anpassa den efter dina behov. Den har även namntejp för enkel uppmärkning och kardborrepatchar för ytterligare identifiering och uppmärkning.

Alla dragkedjor är självreparerande YKK.

Huvudfack: 30,5 x 61 x 30,5 cm
Total volym: 56 liter
Vikt: 1,4 kg

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:RUSH LBD Lima