Rush 72 Ryggsäck

Från 1 895 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-58602

Den näst största i RUSH-serien.

Design, materialval och funktion gör denna ryggsäck utmärkt för uppgifter om ca 72 timmar liksom kortare resor. Ryggsäcken som har en total volym på 55 liter är tillverkad i 1050D nylon och har total 16 olika utrymmen att packa och förvara utrustning i.

Utvändigt har ryggsäcken MOLLE för infästning av ytterligare fickor och annan utrustning. Storleken på huvudfacket gör att du lätt får med dig en laptop om så önskas. Ryggsäcken är förberedd för CamelBak/vätskesystem. Alla dragkedjor är av YKK-fabrikat i självreparerande utförande.

Mått: 58 x 38 x 20 cm
Volym: 55 liter

Egenskaper
• Kontursytt axelparti med handtag
• Multipla organisationsfickor
• Adminficka för förvaring av kartor och anteckningsmtrl eller annat
• Fleecefodrad ficka för glasögon, mobil eller annat repkänslig utr
• Integrerad ficka för CamelBak/vätskesystem
• Vadderat avbärarbälte
• Ytbehandlad med PUx2 för vattentålighet.

Kyle E. Lamb har varit utvecklingsansvarig för Rush-serien av ryggsäckar. Kyle E. Lamb är krigsveteran från US. Special Forces. Han är bl.a. dekorerad för sitt mod under striderna i Mogadishu, Somalia som senare blev grund till boken och filmen "Blackhawk Down". Kyle driver även företaget Viking Tactics som utvecklar utrustning och utbildar militär- och säkerhetspersonal inom säkerhet, taktik och dynamiskt skytte.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Rush 72 Ryggsäck