RUSH 24 2.0

Från 1 495 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-56563

5.11s mest populära ryggsäck – nu uppdaterad.

5.11 behöll det bästa från RUSH24™ och utvecklade andra delar för att skapa en av planetens mest mångsidiga ryggsäckar. Numera finner du ett fack för dold förvaring som är gripbart utan att öppna säcken, ett fodrat fack för platta/laptop, större fack för solglasögon/mobil och flyttade portar för CamelBak vätskeblåsa.

RUSH24™ 2.0 är en ryggsäck med hög prestanda för en rad olika uppgifter. Den har en total volym på 37 liter, är tillverkad i 1050D nylon och har 20 olika utrymmen att lasta och fördela utrustning i. En enklare vardag, varje dag tack vare RUSH24™ 2.0 som är försedd med MOLLE på utsidan, så att du kan anpassa och utöka förvaringen om så önskas. Med kompressionsremmarna kan du anpassa säckens storlek efter innehållet och bröstremmen avlastar axlarna och ökar stabiliteten. Vattentålig konstruktion håller utrustningen torr i alla klimat och på kardborreytorna kan du fästa valfri patch.

Volym, total: 37 liter (varav 1,5 liter för vätska)

Mått: 51 x 32 x 16,5 cm

Material: 1050D Nylon

Egenskaper:
• 20 olika utrymmen att förvara och fördela utrustning i
• Ficka för laptop (upp till 15")
• Förstärkt handtag
• Packficka med dragsnöre
• Med kompressionsremmarna justerar du enkelt volymen efter innehållet

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:RUSH 24 2.0