REA

Rush 24 Ryggsäck

Från 999 kr Ordinarie pris 1 495 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-58601

Den enda ryggsäck du behöver.

Rush 24 är den ultimata säcken för ditt 24-timmarsuppdrag och/eller kortare resa. Den har en total volym på 37 liter, är tillverkad i 1050D nylon och har 20 olika utrymmen att lasta och fördela utrustning i.

MOLLE utvändigt för infästning av extra fickor och utrustning. Huvudfacket rymmer både vätskesystem och/eller laptop om så önskas, utöver allt annat du behöver och vill ha med dig.

Mått:
• Huvudfack: 51 x 31 x 18 cm
• Ytterfack: 32 x 28 x 5 cm

Volym: 37 liter

Material: 1050D Nylon, vattentåligt

Övrigt:
• Självreparerande dragkedjor från YKK®
• Lätt att öppna/stänga, även med handskar på

Kyle E. Lamb har varit utvecklingsansvarig för Rush-serien av ryggsäckar. Kyle E. Lamb är krigsveteran från US. Special Forces. Han är bl.a. dekorerad för sitt mod under striderna i Mogadishu, Somalia som senare blev grund till boken och filmen "Blackhawk Down". Kyle driver även företaget Viking Tactics som utvecklar utrustning och utbildar militär- och säkerhetspersonal inom säkerhet, taktik och dynamiskt skytte.

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Rush 24 Ryggsäck