REASlut

Rush 12 Ryggsäck

Från 749 kr Ordinarie pris 1 095 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-56892

Less is more.

Rush 12 är en ryggsäck med hög prestanda för en rad olika uppgifter. Ha den på jakten, under framryckning eller färdigpackad GoBag; med 16 olika fickor och förvaringsutrymmen kan du hålla god ordning med specifikt syfte.

Ryggsäcken har inre admin-ficka för småplock, ficka för CamelBak och fodrad ficka för glasögon/mobil. Rush 12 är försedd med MOLLE på utsidan, så att du kan anpassa och utöka förvaringen om så önskas. Med kompressionsremmarna kan du anpassa säckens storlek efter innehållet och bröstremmen avlastar axlarna och ökar stabiliteten. Vattentålig konstruktion håller utrustningen torr i alla klimat och på kardborreytorna kan du fästa valfri patch.

Mått:
• Huvudfack: 46 x 28 x 15 cm
• Ytterfack: 30 x 23 x 4,5 cm

Volym: 24 liter (varav 1,5 liter för vätska)

Material: 1050D Nylon, vattentåligt

Övrigt:
• Självreparerande dragkedjor från YKK®
• Lätt att öppna/stänga, även med handskar på

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Rush 12 Ryggsäck