Recon Half-Zip

Från 795 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-72045

Prestera mera.

Använd den på uppvärmningen eller för att hålla dig varm på kyliga dagar. 5.11 RECON® Half-Zip ger mycket bra värme med lätt fleece. Kilar längs med hela underarmen för ökad rörelsefrihet samt dragkedja framtill på tröjan. En bröstficka med dragkedja ger lättillgänglig förvaring när plagget används som mellanlager.

Sömmarna är medvetet placerade och av flat lock-modell; två lösningar för att minimera skav när du bär ryggsäck/bag/viktväst.

OBS: Pga miss från 5.11 är svart inte svart, utan grå. Färgen True Black är beställd och på väg.

Material: 94% polyester, 6% spandex

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:Recon Half-Zip