Pursuit Chukka

Från 1 495 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-12317

En lätt mycket bekväm covertmodell för vardagsbärande eller för uppdrag där man snabbt behöver skifta mellan civila kläder till taktisk utrustning.

  

Pursuit Chukka från 5.11 är tillverkad i Nubuck, skon har en låg CMEVA mellansula, en taktisk yttersula i gummi och en urtagbar innersula av Ortholite®. 8 mm fall från häl till tå och en breddad framfot ger dig en sko med bra känsla mot marken och möjlighet att använda tårna för balans.

  

Specifikationer
• Nabbar för att kunna klättra i staket
• Nubuck
• 8 mm fall från häl till tå
• CVEMA mellansula i fullängd

Tag: 511ny1402, 511sko1402

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:Pursuit Chukka