Slut

Pulsar Thermion 2 XQ38

29 995 kr
Varumärke
Artikelnummer
PUL-76545
Lagerstatus

Termisk excellens.

När du jagar i skymning/mörker/dåligt väder är ett värmesikte (även kallat termiskt sikte) det absolut bästa valet när du snabbt och tydligt vill kunna upptäcka ditt byte, då värmesignaturen syns genom mörker, dis/dimma och nederbörd. Tekniken mäter temperaturskillnader ner till 40mK och ger ett tydligt mönster = en mycket bra och högupplöst bild av målets värmesignatur i den digitala displayen.

Thermion 2 ger dig en skarp och detaljrik bild i alla lägen. En annan styrka med Thermion 2 är dess strömförsörjning; två uppladdningsbara batterier (ett internt, ett externt) som medger längre operativ tid och möjlighet att byta inom några sekunder. Thermion 2 har även videoinspelning med 16 Gb internminne, Wi-Fi modul och ytterligare funktioner för ett mångsidigt tillskott för dig som jägare med höga krav.

Avsett för jakt, sportskytte, nattfotografering/film, övervakning mm.

För teknisk info, se nedan.

 

OBS! Vid köp av Pulsar värmesikten så krävs en giltig legitimation utfärdad i Sverige. Maila en bild på legitimationen till: postorder@terrang.se därefter behandlar vi din order.

Förstoring: 2,5 − 10x

Objektiv: F35/1.0
Synfält, bredd: 18,7 m @ 100 m
Maxavstånd, målupptäckt: 1 350 meter
Termisk känslighet: 40 mK

Hårkors: 10 stilar, fyra färger

Display: AMOLED
Upplösning: 1024 x 768 px
Upplösning, video: 1024 х 768 px
Filformat: .jpg / .mp4
Minne: 16 Gb
App-stöd: Stream Vision 1 & 2

Wi-Fi: 802,11 b/g
Frekvens: 2,4 GHz
Väderskydd: IPХ7
Operativ temperatur: -25° till +50° С
Max rekyl: 6000 Joule

Strömförsörjning: 3,0 - 4,2V Dual Li-Ion B-pack Mini Power System

Drifttid: 5+ tim @ 22° C
Extern strömkälla: 5V (Micro USB Type B)

Material: Metall
Mått: 399 х 78 х 83 mm
Vikt: 900 gram (med batteri)

Mer information
Varumärke Pulsar
Beskrivning Pulsar är jägare med en passion för att låta dig se bortom det synliga. För Pulsar gäller hela spektrat av optiska enheter för jägare, skyttar, fiskare, forskare, räddningspersonal, turister, upptäckare och alla civila aktiviteter du kan tänka dig. Alla är de professionella med erfarenhet och gav Pulsar förtroendet att bli världsledande tillverkare av värmekameror och digitala bildförstärkare för civilt bruk. Pulsar ett varumärke med stolthet som erbjuder produkter såsom värmekameror, digitala bildförstärkare, Gen 1-2+ analoga bildförstärkare, laseravståndsmätare, kikare/fältkikare, värme- och digitala moduler samt mjukvara av absoluta toppklass. "Höjden av varje upplevelse ligger i förmågan att se den."
Skriv recension
Du tittar på:Pulsar Thermion 2 XQ38