Pulsar Proton FXQ30 frontmonterad värmeadapter

26 425 kr
Varumärke
Artikelnummer
PUL-76653
Lagerstatus

Upptäck värmen.

Värmekameran Proton FXQ30 är en flerfunktionsenhet som snabbt omvandlar ditt kikarsikte till ett värmesikte, även kallat termiskt sikte. Med hjälp av adapter fäster du FXQ:n framför främre linsen - och det är allt du behöver göra.

När du jagar i skymning/mörker/dåligt väder är ett värmesikte det absolut bästa valet när du snabbt och tydligt vill kunna upptäcka ditt byte, då värmesignaturen syns genom mörker, dis/dimma och nederbörd. Tekniken mäter temperaturskillnader ner till 40mK och ger ett tydligt mönster = en mycket bra och högupplöst bild av målets värmesignatur i den digitala displayen. Se bilder för exempel.

Avsett för jakt, sportskytte, nattfotografering/film, övervakning mm.

För teknisk info, se nedan.

 

OBS! Vid köp av Pulsar värmesikten så krävs en giltig legitimation utfärdad i Sverige. Maila en bild på legitimationen till: postorder@terrang.se därefter behandlar vi din order.

Rekommenderad förstoring, optik: 1,5 − 4x

Objektiv: F30/1.2
Synfält, bredd: 22 m @ 100 m
Maxavstånd, målupptäckt: 900 meter
Termisk känslighet: < 40 mK

Display: AMOLED
Upplösning: 1024 x 768 px
Upplösning, video: 864 х 648 px
Filformat: .jpg / .mp4
Minne: 16 Gb
App-stöd: Stream Vision 1

Wi-Fi: 802,11 b/g
Frekvens: 2,4 GHz
Väderskydd: IPХ7
Operativ temperatur: -25° till +50° С
Max rekyl: 6000 Joule

Strömförsörjning: 3,0 - 4,2V Li-Ion batteri pack APS 5, 4900 mAh
Drifttid: 6 tim @ 22° C
Extern strömkälla: 5V (USB Type C)

Material: Magnesiumlegering
Mått: 119 х 58 х 75 mm
Vikt: 370 gram (med APS 5 batteri)

Mer information
Varumärke Pulsar
Beskrivning Pulsar är jägare med en passion för att låta dig se bortom det synliga. För Pulsar gäller hela spektrat av optiska enheter för jägare, skyttar, fiskare, forskare, räddningspersonal, turister, upptäckare och alla civila aktiviteter du kan tänka dig. Alla är de professionella med erfarenhet och gav Pulsar förtroendet att bli världsledande tillverkare av värmekameror och digitala bildförstärkare för civilt bruk. Pulsar ett varumärke med stolthet som erbjuder produkter såsom värmekameror, digitala bildförstärkare, Gen 1-2+ analoga bildförstärkare, laseravståndsmätare, kikare/fältkikare, värme- och digitala moduler samt mjukvara av absoluta toppklass. "Höjden av varje upplevelse ligger i förmågan att se den."
Skriv recension
Du tittar på:Pulsar Proton FXQ30 frontmonterad värmeadapter