Nyhet

PMAG 30 M3 – Ukraine Edition

Från 275 kr
Varumärke
Artikelnummer
MPL-MAG557-U

Ladda för framtiden.

Terräng presenterar stolt vår egen tappning på blågul design, denna gång på ett PMAG från Magpul. Har du någon gång funderat på att växla till PMAG har tillfället sällan varit bättre, då du kan förbättra din utrustningsnivå, visa solidaritet OCH bidra till ett bättre liv för civilbefolkningen – allt i ett svep.

PMAG är så mycket mer än bara ett "plastmagasin". PMAG 30 M3 är ett lätt och stryktåligt magasin i polymer med en patronförare som aldrig kärvar. Du kan lita på ett konstant flöde av patroner, och när det är tomt - enkelt att ta isär och vårda; dess prestanda i sin helhet är såpass bra att PMAG numera är tilldelade magasin i U.S. Marine Corps och det självklara valet för många, många fler.


Vi på Terräng har, i samverkan med yrkeskunnigt folk, skapat en blågul markering kring magasinet som en tribut för Ukrainas tappra krigare. Att du står på deras sida kan inte bli mycket tydligare. Genom att köpa PMAG 30 M3 – Ukraine Edition bidrar du även till de civila, då ALL överskjutande vinst går direkt till Röda Korset och deras verksamhet i Ukraina.

Visa vilken sida du står på. Köp några PMAG Ukraine Edition idag.

Kaliber: 5,56x45 mm

Magasinet rymmer: 30 ptr

Kompabilitet: AR15, M4, M16, SCAR MK16/16S, HK416, MR556, M27 IAR, IWI Tavor, AK5 m fl.

Mer information
Varumärke Magpul
Beskrivning Magpul vapentillbehör Magpul tillverkar kvalitativa vapentillbehör avsedda för att förenkla dess handhavande och förbättra dess pålitlighet. Bland produkterna hittar du magasin, rails, remmar, handgrepp och kolvar.
Skriv recension
Du tittar på:PMAG 30 M3 – Ukraine Edition