Slut

Plate Carrier LP

Från 795 kr
Varumärke
Artikelnummer
TAS-7575

Lätt plate carrier för diskreta uppdrag.

Avskalad design och ventilerande material som andas och håller dig sval. Inga fästanordningar/MOLLE, utan plate carriern är tänkt som en minimalistisk lösning för livvakt/personskydd/VIP – inte dagligt soldatbruk.

Två elastiska sidofickor med plats för magasin, radio och liknande samt slimmad ficka på framsida för dokument/id-handling eller dylikt. Utrymme för platta upp till 30 x 25 cm. Justerbar i axelband och sidor, karborreyta för patch på fram- och baksida.

Går fint att använda som viktväst vid träning på gym/liknande plats, men vi avråder från långa löppass med viktplattor i denna plate carrier pga tunnare material och högre slitage; då är Viktväst Tung ett bättre alternativ.

Vikt: 375 g

Material: T-stretch/T-Square Rip

Mer information
Varumärke Tasmanian Tiger
Beskrivning Tasmanian Tiger tillverkar underskattat kvalitativa, taktiska produkter vilket ger dig hög kvalitet till låga priser. Ryggsäckar, utrustnings-, tillbehörs-, magasins-, och sjukvårdsfickor, skalplagg och annan personlig utrustning för tjänsten och livet i fält. Bland de ~100 unika produkter vi har på hyllan från Tasmanian Tiger kan du enkelt göra en eller flera bra investeringar.
Skriv recension
Du tittar på:Plate Carrier LP