Välkommen till Terräng

Det här är Terräng

Terräng grundades 1991 och är en del av MP-SEC International AB, ett företag som distribuerar utrustning och kläder till Sveriges myndigheter.

Terräng vänder sig till privatpersoner med intresse för det funktionella och smarta, både inom- och utomhus. Vi har ett brett sortiment av utrustning för ett aktivt liv i skog och mark och tilltalar en bred bas av kunder inför resa, vandring och/eller jakt.

Ett stort antal av våra kunder är poliser, soldater, väktare och sportskyttar; män och kvinnor som i sin vardag möter en verklighet som ställer stora krav på utrustningen och därför söker det bästa i krävande situationer.

Du hittar Terräng på tre orter i Sverige: Stockholm, Göteborg och Malmö (återförsäljare).

Sortiment och varumärken

Hos oss hittar du produkter av högsta kvalitet från ledande leverantörer i branschen. I vårt utbud hittar du allt ifrån kängor, ryggsäckar och skalplagg till utrustning för fält, sjukvård, övning och vapen, för att bara nämna ett urval av våra drygt 10 000 produkter.  

Bland våra varumärken hittar du ett flertal större, etablerade märken som ECCO, Salomon, Oakley,  Arc’teryx Leaf och 5.11 Tactical. Vi håller oss ständigt uppdaterade på vad som händer i branschen för att alltid kunna erbjuda våra kunder den bästa utrustningen som finns på marknaden. Läs mer om vilka varumärken vi säljer på Terräng.

Service & kvalitet

God service och personligt engagemang är Terrängs kännetecken. I våra butiker hittar du alltid kunnig personal som gärna delar med sig av sina produktkunskaper. De bjuder gärna på goda råd och gör sitt yttersta för att du som kund skall bli nöjd. Efter över 25 år i branschen vågar vi slå oss för bröstet och säga att vi har en bredare kunskap om våra kunders utrustningsbehov än de flesta andra. Vi strävar ständigt efter att kunna erbjuda produkter som håller en hög kvalitet, helt enkelt för att vi vill att det du handlar hos oss skall hålla länge.

Miljöarbete

På Terräng älskar och värnar vi om vår natur lika mycket som vi tycker om att vistas i den. Vi strävar alltid efter att förbättra vårt miljötänk och miljöarbete. Bland annat vill vi bidra till minskad plastkonsumption i världen genom att försöka hålla nere användningen av plastpåsar till ett minimum.

Vill du veta mer?

Här hittar du svar på vanliga frågor

Välkommen till Terräng.
Vi har utrustning för uppgiften.