NanoClear Lens Cleaner

345 kr
Varumärke
Artikelnummer
OAK-07-313
Lagerstatus

NANOCLEAR ™ LENS CLEANER + HYDROPHOBIC är ett komplett kit som gör att du rengör dina linser och ge dem en speciellt framtagen beläggning i ett steg. Beläggningen hindrar vatten från att lämna ränder och streck som kan förvanska din syn och det skapar en kladdfri barriär, så att du håller dina linser rena på ett enklare sätt.

Kör markörspetsen över hela linsytan, vänta 30 sekunder och sedan polera den lätt med den medföljande MICROCLEAR ™ trasan. Det är allt som behövs göras. Rengöringen / Beläggningslösningen kommer inte att minska tydligheten i Oakley´s linser. och den är helt kompatibel med linser som har våra IRIDIUM beläggningar och Anti-reflekterande (AR) beläggningar. Vi skapade NANOCLEAR ™ för att vara kompatibel med alla linser och skalmar, så att du kan använda den med alla typer av glasögon Varje kit kan användas till ca 50 applikationer. Ej kompatibel med skid glasögon eller anti-fog behandlad linser.

Mer information
Varumärke Oakley SI
Beskrivning Oakley Standard Issue är en avdelning inom Oakley, Inc. som har till uppgift att uppfylla kraven och behoven hos militär, polis och räddningstjänst. Nya produkter utvecklas hela tiden och varje nyhet är ett steg framåt i utvecklingen av kvalitativt ögonskydd.
Skriv recension
Du tittar på:NanoClear Lens Cleaner