Multificka 3 Long - 12

Från 190 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-21-00168

Lätt, tålig och passar det mesta.

Man vill ofta ha med sig en rad saker när man är ute och rör på sig i tjänsten och/eller sin fritid. Saknar man ryggsäck eller inte vill ha en mängd mindre prylar fritt i säcken kan det vara dags för en specifik ficka.

Multificka 3 Long passar fint till en mindre uppsjö av utrustning. Populära val är CAT/Tourniquet och/eller OC-spray samt en rad produkter som är lite längre än vanligt. Den är gjord för att kunna fästas med eller utan MOLLE, i bälte och/eller på ryggsäck, horisontellt eller vertikalt.

Locket hanteras enkelt, även med handskar. Samtidigt måste det inte användas alls. Locket går att fälla in om du vill ha innehållet lätt gripbart; det elastiska bandet håller sakerna på plats även utan lock.

Fickan är vadderad för att skydda innehållet och försedd med dränering i botten. Den är dessutom lågt skuren i framkant för att lätt komma åt innehållet.

Mått: 17 x 7 x 5 cm
Vikt: 55 g

Mer information
Varumärke Snigeldesign
Beskrivning Produkter från SnigelDesign SnigelDesign är ett svenskt företag specialiserat på produkter/utrustning för polis och militär användning. Baserat på användarens erfarenheter utvecklar man produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet.
Skriv recension
Du tittar på:Multificka 3 Long - 12