Multificka 3 Long - 12

Från 190 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-21-00168

Lätt, tålig och passar det mesta.

Man vill ofta ha med sig en rad saker när man är ute och rör på sig i tjänsten och/eller sin fritid. Saknar man ryggsäck eller inte vill ha en mängd mindre prylar fritt i säcken kan det vara dags för en specifik ficka.

Multificka 3 Long passar fint till en mindre uppsjö av utrustning. Populära val är CAT/Tourniquet och/eller OC-spray samt en rad produkter som är lite längre än vanligt. Den är gjord för att kunna fästas med eller utan MOLLE, i bälte och/eller på ryggsäck, horisontellt eller vertikalt.

Locket hanteras enkelt, även med handskar. Samtidigt måste det inte användas alls. Locket går att fälla in om du vill ha innehållet lätt gripbart; det elastiska bandet håller sakerna på plats även utan lock.

Fickan är vadderad för att skydda innehållet och försedd med dränering i botten. Den är dessutom lågt skuren i framkant för att lätt komma åt innehållet.

Vikt: 55 g
Mått: 15 x 5 x 4 cm

Mer information
Varumärke Snigel
Beskrivning Snigel - en svensk framgång Snigel är ett svenskt företag specialiserat på utveckling och tillverkning av kvalitativ utrustning för polis, militär och säkerhetspersonal med fokus på tidseffektivitet, säkerhet och komfort. Tittar man närmare på Snigel finner vi dem representerade inom en rad olika områden/kategorier. Snigel hette tidigare SnigelDesign, de bytte namn i början av 2020. Deras ledstjärna har alltid varit att utveckla sina produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet, baserat på användarens erfarenheter. En stor del av svensk myndighetspersonal bär dagligen Snigels produkter i tjänsten, antingen genom avtal eller privata inköp, som komplement till tilldelad utrustning. Vissa av Snigels produkter är sedan några år tillbaka officiellt antagna av – och levereras efter avtal till – Försvarsmakten och Polisen, och samarbetet förväntas växa över tid. För Snigels del är fler användare detsamma som ökad feedback, vilket ger ökade möjligheter till ännu bättre produkter – en positiv spiral alla gynnas av.
Skriv recension
Du tittar på:Multificka 3 Long - 12