Modular Gunners Pack IRR

Från 1 895 kr
Varumärke
Artikelnummer
TAS-7308

Anpassningsbar för alla uppdrag.

En uppdragssäck som ger brukaren tre olika möjligheter för hur den skall bäras. Som en vanlig ryggsäck, fäst på en plattbärare med MOLLE eller i kombination med spännen för plattbärare (medföljer) eller TT Small Combi Rig. Oavsett vilket du väljer så följer allt du behöver med i denna väska.

Denna kompletta uppdragssäck är byggd med modularitet i fokus. Det stora huvudfacket är designat för vätskesystem och annan diverse matriel i åtanke. Dessutom finns fyra yttre fickor, varav de mellersta två fungerar som rip-off vilket gör dem utmärkta till sjukvårdsutrustning eller annat som man snabbt kan behöva åtkomst till. Bakom de mellersta fickorna är hela plattan försedd med kardborre och MOLLE vilket ger användaren möjlighet att enkelt konfigurera säcken efter uppgiften.

För den som behöver ha med sig extra kraft medföljer elastiska inserts för både 3 st 5,56 samt 4 st 9 mm magasin. Dessa går att förvara i en liten öppning mellan facken i toppen på väskan. För snabb åtkomst till dessa underlättar det att ha en kamrat i närheten, men om man väljer att fästa väskan med de spännen som medföljer går det enkelt att knäppa loss den från ena halvan och på så sätt svinga över den till ditt personliga arbetsutrymme. 


IRR - Infra Red Reflective

Den nya färgen Stone Grey Olive är behandlad med IRR (Infra Red Reflective), vilket dämpar IR-signaturen i bildförstärkare och uppfyller kravspec:en från den tyska försvarsmakten Bundeswehr (IRR 650–1250nm/10–42%). Tillskottet av IRR är en brutalt bra bonus som knappt påverkar priset och Stone Grey Olive passar utmärkt ihop med svensk utrustning.

Mått: 43 x 26 x 5 cm

Volym: 14 liter

Vikt: 1,14 kg (Med alla tillbehör)

Material: CORDURA® 500 med IRR

Mer information
Varumärke Tasmanian Tiger
Beskrivning Tasmanian Tiger tillverkar underskattat kvalitativa, taktiska produkter vilket ger dig hög kvalitet till låga priser. Ryggsäckar, utrustnings-, tillbehörs-, magasins-, och sjukvårdsfickor, skalplagg och annan personlig utrustning för tjänsten och livet i fält. Bland de ~100 unika produkter vi har på hyllan från Tasmanian Tiger kan du enkelt göra en eller flera bra investeringar.
Skriv recension
Du tittar på:Modular Gunners Pack IRR