Modular Daypack XL IRR

Från 1 395 kr
Varumärke
Artikelnummer
TAS-7053

Precis hur du vill.

Modulär och mångsidig ryggsäck på 23 liter. Modular Daypack XL har allt man kan begära av en ryggsäck i den här storleken; stor packficka och två mindre på utsidan för småplocket – alla med dragkedjor från YKK®. Den är kompatibel med vätskeblåsa och laserskuren MOLLE på både in- och utsida för att kunna hänga på packfickor, tillbehörsfickor, IFAKs eller vad än du önskar.

Stor kardborreyta för packfickor på insidan, en mindre på utsidan för patch/förbandmärke. Kompressionsremmarna kan anpassa säcken efter packningen och går att ta bort helt om du så önskar och bröstremmen går att justera i höjdled. Kort sagt: denna modulära säck passar de flesta ändamål och är vad du vill att den skall vara. Dessutom väger den bara 850 gram.


IRR - Infra Red Reflective

Den nya färgen Stone Grey Olive är behandlad med IRR (Infra Red Reflective), vilket dämpar IR-signaturen i bildförstärkare och uppfyller kravspec:en från den tyska försvarsmakten Bundeswehr (IRR 650–1250nm/10–42%). Tillskottet av IRR är en brutalt bra bonus som knappt påverkar priset och Stone Grey Olive passar utmärkt ihop med svensk utrustning.

Mått: 46 x 28 x 14 cm
Volym: 23 liter
Vikt: 850 gram
Material: CORDURA® 500 med IRR
Bärsystem: Thermo Mold-System (TT)

Mer information
Varumärke Tasmanian Tiger
Beskrivning Tasmanian Tiger tillverkar underskattat kvalitativa, taktiska produkter vilket ger dig hög kvalitet till låga priser. Ryggsäckar, utrustnings-, tillbehörs-, magasins-, och sjukvårdsfickor, skalplagg och annan personlig utrustning för tjänsten och livet i fält. Bland de ~100 unika produkter vi har på hyllan från Tasmanian Tiger kan du enkelt göra en eller flera bra investeringar.
Skriv recension
Du tittar på:Modular Daypack XL IRR