Micro Trauma Kit NOW Molle Empty

Från 1 195 kr
Varumärke
Artikelnummer
BFG-HW-M-TKN-EMPTY

Livräddande utrustning i minsta möjliga format.

Micro Trauma Kit NOW!™ är den minsta fickan för trauma-EDC för livräddande utrustning. Framtagen för polis, väktare, jägare och civila med mental beredskap och håller kritisk utrustning när till hands. Öppnas genom att dra i sidled med en hand eller bara ett finger.

Micro Trauma Kit NOW!™ består av två delar: yttre MOLLE eller bältesfäste som medger Ten Speed-tekniken och en urtagbar ficka som håller sjukvårdsutrustningen i god ordning.

Ytterfickan har ett laserskuret kors för vändbart inlägg (ingår) som antingen är svart eller reflekterande. Tas inlägget ut helt blir fickan som mest diskret. Micro Trauma Kit NOW!™ levereras tom för att kunna anpassas utifrån behov, uppgift och önskemål. Se bild för förslag.

Kuriosa: Micro Trauma Kit NOW!™ vann 2018 NRA Golden Bullseye Award for "årets tillbehör."

Mer information
Varumärke Blue Force Gear
Beskrivning Blue Force Gear är, kort och gott, "alltid bättre". Kan de inte utveckla/förbättra en produkt, ja - då ser den heller aldrig dagens ljus. Lättare, smidigare och mer mångsidigt är ledord för deras produkter som används i främsta ledet. Blue Force Gear tillverkar taktiska produkter av högsta kvalitet som t ex magasins-, sjukvårds-, tillbehörs- och dumpfickor, vapenremmar och TQ-hållare.
Skriv recension
Du tittar på:Micro Trauma Kit NOW Molle Empty