Medium Stabsreda - 16

Från 510 kr
Varumärke
Artikelnummer
SNI-23-00420

Ledning med ordning.

Ordning och reda är Adam och Olof. Slipp frustration och kaos; med stabsreda slipper du leta igenom alla fickor efter olika saker. Här har allting sin plats – anteckningsmateriel, karta, kompass, ordermallar och mycket mer. Du väljer såklart själv vad du vill fylla den med.

Möjligheterna är många. Du kan fästa den på västen, en benplatta eller ha den löst under ryggsäckens topplock, lätt gripbart. Intui stabsreda finner du två fickor med dragkedja, en rad olika fack, en pärmfunktion i A5-format och ett fäste för lightstick med avskärmad belysning. När fickan är öppnad finns justerbara snören håller upp fickans ytterdel (lock) så du kan ha händerna fria.

Om du tröttnar på penna/papper kan du även förvara en läsplatta i din stabsreda, den passar perfekt där i.

Mått: 27 x 21 x 4 cm
Vikt: 370 g

Mer information
Varumärke Snigel
Beskrivning Snigel - en svensk framgång Snigel är ett svenskt företag specialiserat på utveckling och tillverkning av kvalitativ utrustning för polis, militär och säkerhetspersonal med fokus på tidseffektivitet, säkerhet och komfort. Tittar man närmare på Snigel finner vi dem representerade inom en rad olika områden/kategorier. Snigel hette tidigare SnigelDesign, de bytte namn i början av 2020. Deras ledstjärna har alltid varit att utveckla sina produkter utan att kompromissa med funktion och kvalitet, baserat på användarens erfarenheter. En stor del av svensk myndighetspersonal bär dagligen Snigels produkter i tjänsten, antingen genom avtal eller privata inköp, som komplement till tilldelad utrustning. Vissa av Snigels produkter är sedan några år tillbaka officiellt antagna av – och levereras efter avtal till – Försvarsmakten och Polisen, och samarbetet förväntas växa över tid. För Snigels del är fler användare detsamma som ökad feedback, vilket ger ökade möjligheter till ännu bättre produkter – en positiv spiral alla gynnas av.
Skriv recension
Du tittar på:Medium Stabsreda - 16