Slut

Medic Assault Pack MK II

Från 1 895 kr
Varumärke
Artikelnummer
TAS-7618

Allt du kan behöva i en akut situation.

Var sak har sin plats på denna sjukvårdsväskas strukturerade insida. Flera smarta innerfickor och fästpunkter för förvaring av olika sorters medicinsk utrustning.

Innerpanelen, som är försedd med elastiska fästen och remmar, är uttagbar när så behövs/önskas. Två (2) genomskinliga innerfickor (ingår) fästes med kardborreband. 

Axelremmarna är avtagbara och kan förvaras i en kardborreficka på ryggen, för att därefter enkelt kunna fästa väskan på en plate carrier eller stridsväst. Laserskuren MOLLE framtill och på sidorna ger ytterligare förvaringsmöjligheter. Hållare för sax i ryggsäckens överkant för snabba klipp.

Volym: 15 l
Mått: 46 x 28 x 8,5 cm
Vikt: 960 g (1,60 kg inkl. alla tillbehör) 

Material: CORDURA® 700 den

Mer information
Varumärke Tasmanian Tiger
Beskrivning Tasmanian Tiger tillverkar underskattat kvalitativa, taktiska produkter vilket ger dig hög kvalitet till låga priser. Ryggsäckar, utrustnings-, tillbehörs-, magasins-, och sjukvårdsfickor, skalplagg och annan personlig utrustning för tjänsten och livet i fält. Bland de ~100 unika produkter vi har på hyllan från Tasmanian Tiger kan du enkelt göra en eller flera bra investeringar.
Skriv recension
Du tittar på:Medic Assault Pack MK II