Nyhet

M-Pact 3 Covert

Från 575 kr
Varumärke
Artikelnummer
MEC-MP3-55

Handske för operativt bruk.

M-Pact® 3 skyddar hela handen och i synnerhet knogarna. Ett anatomiskt-men-massivt-och-certifierat flexibelt stycke formgjutet gummi skyddar knogarna och kan ta emot de stötar som ibland uppstår i tjänsten.

Med pekskärmsförmåga får du balans mellan funktion och skydd så att du kan fokusera på uppgiften. M-Pact® 3 har förstärkta fingertoppar för extrem slitstyrka och räfflat mönster på utsatta partier för maximalt grepp.

Främst avsedda för:
• Militär
• Polis
• Outdoor

M-Pact® 3 är CE-märkta och certifierade enligt EN388:2016 3121XP och EN 13594.

Komplettera gärna med en handskhållare.

Egenskaper:
• Knogskyddet i gummi uppfyller kraven på stötskydd (impact protection) enligt EN 13594.
• Gummerad flik för tät stängning av handsken
• Kompatibel med pekskärm
• Förstärkta fingrar ökar stryktåligheten
• Öglor i nylon för påtagning/upphängning

Vård: Maskintvätt 40° och hängtorkning/torktumlare på låg värme.

Mer information
Varumärke Mechanix
Beskrivning Utrustning handlar om förtroende, att kunna lita på den, att den levererar den effekt man hoppas på. Mechanix och deras engagemang i skyddande handskar har belönats med förtroendet från miljontals kunder, världen över. Det är ett engagemang grundat i anatomisk design, industriledande material och tekniker samt rigorösa produkttester. Ett engagemang som ser bortom konventionella idéer med ambitionen att skapa avancerade verktyg för hårt arbetande händer. The Original® såg dagens ljus 1991; en idé från en mekaniker som revolutionerade en hel yrkeskår. Drillade mekaniker och depåmän vid Daytona 500 med Mechanix på händerna tillsåg att verksamheten tog fart. Några årtionden senare har de växt över motorsportens gränser och återfinns nu även inom byggbranschen, i gruvor och på oljefält, i industrier, verkstäder och hobbyverksamhet liksom inom försvar & säkerhet. Mechanix – the tool that fits like a glove.
Skriv recension
Du tittar på:M-Pact 3 Covert