Butikspersonal – kassa/butik

Vi söker stabila medarbetare till vår Terrängbutik i Stockholm.

Om tjänsten:
Terräng genomgår under 2022 en rekonstruktion där vi kraftsamlar våra resurser till – och utökar i – 08-området. Vi söker därför säljare till vår butik på Kungsholmsgatan i Stockholm. Tjänsten innefattar främst butik-/kassatjänst och kundbemötande dagtid enligt schema, måndag–fredag samt vissa helger.

Under hösten flyttar vi till ny och fräsch lokal på Västbergavägen 24.

Vi söker:
Som butikssäljare hos Terräng är det viktigt att du förstår värdet i ett professionellt kundbemötande. En butikssäljare är serviceinriktad, engagerad och är beredd att etablera och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du har lätt för att samarbeta, en positiv inställning, kreativitet, struktur och är initiativrik.

Har du:
- stark servicekänsla
- säljerfarenhet
- personlig mognad
- goda kunskaper i svenska
- gott ordningssinne?

Pluspoäng om du dessutom har:
- intresse för, och kunskap om, Terrängs produktutbud
- god IT-vana
- goda kunskaper i engelska

Om Terräng:
Vi som jobbar här är ett positivt och sammansvetsat gäng. Prylintresset är stort och humorn är skarp. Ansvarsnivån är hög, likaså problemlösningsförmågan och serviceintresset; kunden kommer alltid i första hand.

Tipsa en vän:
Känner du någon som vill jobba i butik? Någon som är arbetsvillig, har bra humor, ordningssinne och sinne för kundservice? Tipsa en vän (eller flera) om oss och få chansen att vinna 10 000 kr. En korrekt ansökan = en lott i denna tävling. Den av er som kopplar ihop oss med rätt personer belönas med ett presentkort hos oss på Terräng värt 10 000 kr. Vinsten utbetalas i samband med att anställningen påbörjas.


Tillträde: Omgående.

Arbetsplats:
Terräng Stockholm, Kungsholmsgatan 20

Arbetstider: Heltid: 0930-1830 måndag till fredag samt 1030-1530 var 3e lördag.

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan:
- Endast skriftliga ansökningar via e-post.
- Uttagning och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
- Personligt brev samt CV skickas till stockholm@terrang.se
- I antagningsprocessens slutfas kommer vi begära utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister.


Terräng - Vi har utrustning för uppgiften

Terräng är en del av MP-SEC, ett företag som distribuerar utrustning och kläder till Sveriges myndigheter.

Terräng grundades 1991 och vänder sig till privatpersoner. Vi har idag en organisation med bred kunskap om rätt utrustning för din tjänst och/eller hobby. Vår primära målgrupp är privatpersoner med intresse för det praktiska och taktiska, både inom- och utomhus. Vårt breda sortiment av utrustning för ett aktivt liv i skog och mark tilltalar en bred bas av kunder inför resa, vandring och/eller jakt.

Ett stort antal av våra kunder är även poliser, soldater, väktare och sportskyttar; män och kvinnor som i sin vardag möter en verklighet som ställer stora krav på utrustningen och söker det bästa i krävande situationer.

Välkommen till Terräng.
Vi har utrustning för uppgiften.