Large Kit Tool Bag

Från 825 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-58726

Mångsidighetens mästare.

5.11® Large Kit Tool erbjuder stabil och smart förvaring inom ett flertal användningsområden. Oavsett om du vill organisera skruvmejslar, sjukvårdsmateriel eller packa en snabb necessär för resan är Large Kit Tool ett givet val.

En utvikbar panel i tre steg erbjuder god ordning med full insyn, ett rymligt huvudfack som är förstärkt för tung och hård materiel. En andra ficka på baksidan är bra förvaring för diverse tillbehör. Framtagen i stryk- och vädertålig 1050D nylon, Large Kit Bag ger dig trygg förvaring i alla väder och miljöer.

Mått: 20 x 33 x 15 cm

Volym: 16 liter

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning Baserat på pålitlighet, kvalitet och värde är 5.11® är numera ett av världens starkaste varumärken avseende funktionella kläder och utrustning för taktiskt bruk, från topp till tå. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto – det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11® är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11® är alltid redo.
Skriv recension
Du tittar på:Large Kit Tool Bag