Knäskydd i neopren

Från 145 kr
Varumärke
Artikelnummer
511-59008

Integrerad knäskydd till dina 5.11 byxor.

Ett liv i rörelse innefattar ofta att du går ner på ett knä eller två titt som tätt. För att slippa sätta knäskålen direkt mot ogästvänligt underlag finns dessa knäskydd som enkelt monteras i dina 5.11-byxor som är Knee Pad Ready (se nedan). 

Knäskyddet är 6 mm tjockt, slitstarkt och tvättbart. Dess formskurna neopren ger maximal komfort och rörlighet på ett diskret sätt. 

Passar följande 5.11-byxor:
(invändig ficka)

- 5.11 Tactical Pants
- 5.11 Stryke Pants
- Taclite Pro Pants
- TDU Pants (MultiCam)

(utvändig ficka)

- 5.11 Stryke TDU Pant

Mer information
Varumärke 5.11
Beskrivning 5.11 Tactical är numera ett av världens starkaste varumärken vad avser utrustning och kläder för taktiskt bruk, men allt började med att amerikanska FBI antog ett par byxor 1992. Idag har 5.11 ett brett produktutbud med kläder, ryggsäckar, kängor, tillbehör och mycket mer för blåljuspersonal, skyttar och andra som gillar utmaningar. "Always Be Ready" är mer än bara ett motto. Det är hur vi väljer att leva våra liv. Oavsett vad som händer, så väljer vi att röra oss framåt. Vi litar på våra instinkter, vi förlitar oss på vår träning och vi litar på vår utrustning. 5.11 är mer än bara en inspiration till beredskap; 5.11 är redo.
Skriv recension
Du tittar på:Knäskydd i neopren